Speaker og musikkanlegg


Vi har over 20 års erfaring i design av lydanlegg – enten det er fornøyelsespark, badeland, idrettshall, fotball stadion, skistadion eller alpinanlegg.


 

 

 

Lydanlegg for speaker og programlyd – som skal dekke store arealer, er noe ganske annet enn høyttalerløsninger for konsertbruk, studio - eller møterom/auditorieløsninger.

Like godt egnet på løkka, som på de store arenaene
Kravet til speaker/musikkanleg på mindre baner, setter ikke mindre krav til utstyret man bruker – ofte skal du dekke større areal fra noen få punkter. Det krever kvalitet dersom talen skal bli tydelig i hele dekningsområdet og behagelig nivå for alle.

Standardpakker, det vi leverer ofte

Vi har satt opp et antall standard løsninger, pris og kort informasjon klikk her. Vi leverer fleksible og gode løsninger i alle størrelser, tilpasset de fleste budsjetter. Er budsjettet trangt anbefaler vi å velge kvalitet, og heller redusere dekningsområdene. Våre løsninger kan bygges ut etter hvert. Husk at anlegget skal fungere på samme måte i 15-20 år. Vi får med jevne mellomrom henvendelser fra kunder som kjøpte lydanlegg for 15-20 år siden, som har fungert strålende hele veien – og som nå har ny bane eller hall som trenger lydanlegg…

Brukergrensesnitt Vi leverer et stort spekter av løsninger, fellesnevner for alle er enkelt brukergrensesnitt. Det skal være enkelt for brukerne å få full utnyttelse av lydanlegget, punktum.
Avanserte løsninger skal være enkle i bruk. Vi kan automatisere det meste i en digital mikser, slik at betjeningen blir minimal.   


Avansert mikser – enkel betjening!
   

Lydkvalitet Samspill mellom lydanlegget og stedet/rommet det er montert i, gir god lydkvalitet. Det betyr at man må ha kontroll på hvordan man monterer lydanlegget. Vi er med hele veien fra prosjektering til montering og i gangkjøring/oppjustering. For de som monterer selv, leverer vi informasjonen du trenger – og vi er tilgjengelig for veiledning underveis.    

Driftssikkerhet Solide komponenter, korrekt montert, beskyttet fra ukvalifisert betjening, gir optimal driftssikkerhet. Vi anbefaler å montere utstyret i låsbart rack. Det gir god driftssikkerhet, men det gir også mer effektiv montering. Bestiller du anlegg med ferdig montert rack skap, er alt testet og merket på vårt verksted. Det betyr effektiv montering på lokasjon: montering av høyttalere, strekke kabel – og koble til rack. Ta en titt på våre rackløsninger her.  

Brukergrensesnitt – Lydkvalitet - Driftssikkerhet Det ene har liten verdi, uten de to andre. Våre løsninger er basert på over 20 års erfaring.
Vi har levert kvalitetsløsninger til norske idrettsanlegg gjennom 20 år. Vi har bla. levert til Lerkendal stadion, Bislet stadion, Trysilfjellet, Hafjell skisenter, Kvitfjell skisenter, Stavanger stadion, Blåbyhallen, Sørmarka arena, Stjernehallen + mange flere store og små idrettsanlegg         Sjekk ut flere kvalitetsløsninger levert gjennom 20 år, her          
Nøkkelferdig
Alle våre løsninger kan leveres ferdig montert, be om pris komplett med kabling. For større prosjekter og/eller anbud komplett prosjektering og oppfølging i monteringsfasen og under ferdigstillelse.  

 

  • Vi tilbyr:
  • - EASE beregning
  • - Prosjektering med blokksjema, rack layout, kabeloversikt
  • - Montering av rack, funksjonstesting og merking
  • - Programmering av sentralsystem og styring
  • - I gangkjøring
  • - Målinger/dokumentasjon av levert løsning

 

 

Innbyttekampanje på 700MHz båndet. Vi gjør overgangen enklest mulig, med kanskje bransjens beste innbytte avtale.  Fra 1. November er det ikke lenger tillatt å benytte trådløse mikrofonersom sender innenfor 700MHz båndet. Bruken av alt trådløst utstyr reguleres i Norge av Nasjonal kommunikasjons myndighet, NKOM. Fra 1 November er dette frekvensområdet reservert til mobil kommunikasjon.  Les mer her.