SPEAKER OG MUSIKKANLEGG BÆRUM FRIIDRETTSANLEGG

Bærum kommune har investert i nytt friidrettsanlegg på Rud. Anlegget oppfyller Norges Friidrettsforbunds krav til baner, sekretariat bygg og tribuneanlegg (inkludert tekniske installasjoner).

De spesifiserte et moderne speaker og musikkanlegg tilpasset dagens standard, med full dekning av alle startposisjoner. De ønsket fulltone høyttalersystemer, digital matrise system for oppsett og valg av soner. I tillegg til profesjonelle trådløse mikrofoner med ladeløsning og «hands on» mikseløsning for speaker

Kommunen ønsket en solid løsning tilpasset arenaens bruksområde, med enkel og intuitivt brukergrensesnitt for alle brukerne

Anlegget har god musikkgjengivelse og prioritert taletydelig, både på tribunen og på banene. Sonevalg og valg av presatte senarioer styres via touch skjerm. Mikrofoner og andre lydkilder styres enkelt via Pragma motorisert faderpanel som interagerer med touch skjerm styringen.

Lydanlegget er designet av Bjørn Fjeld hos Norsk lydteknikk AS. Montering og levering av anlegget er utført av Evercom AS. Det er valgt «top-notch» komponenter i hele signalkjeden, for å sikre optimal tale og musikkgjengivelse. Kombinasjonen av Mipro ACT-7 trådløse mikrofoner med Dante, Symetrix Prism digital mikser, Powersoft digitale forsterkere og FBT Shadow utendørs høyttalere, er uslåelig i prosjekter som dette. Pragma faderpanel og touch skjerm styringen gjør systemet meget avansert i, men svært enkelt å bruke.

PLASSBYGGET RACK I TEKNISK ROM

Avansert og solid løsning gjort ryddig og enkelt.

Styringen av lydanlegget fra speaker rommet gjøres via IP. 4 trådløse mikrofonkanaler med bladantenner montert i etasjen over.

Les mer om ferdigmonterte rack her

HØYTTALERLØSNING MED FBT SHADOW

Det er i dag store krav til sikkerhet i alle typer installasjoner.

Vi produserer derfor klembraketter, for effektiv og sikker montering av høyttalere. Alle punktene utstyres med sikkerhetswire.

FBT shadow høyttalere (Se utvalget og priser her)
Det er montert 5 x FBT Shadow 112 HC for løpebanene, 14 stk FBT Shadow på tribunen, 4 stk. FBT Shadow 108CT for startposisjonene. Den valgte monteringsavstanden gir god dekning og jevnt lydnivå i alle soner.

FBT 112CT er en modell som gir fulltone lyd (frekvensrespons ned til 68Hz), godt tilpasset dagens krav til ytelse på tribunen.

FBT Shadow leveres med ”U” brakett, slik at det er lett å montere med riktig vinkling i forhold til ønsket dekningsområde. Høyttalerposisjon og vinkling er helt vesentlig, for et godt resultat.

TEKNISK BESKRIVELSE

Løsningen er levert med Symetrix Prism 16×16 digital mikser og matrise, som sikrer optimal lydkvalitet, driftssikkerhet og brukergrensesnitt. Den digitale mikseren er utstyrt med Pragma ARVIGOmoto SYm motoriserte fadere, som kommuniserer med Crestron 10″ touch skjerm. Touch løsningen styrer i tillegg et sett med presets, definert av brukerne. Det er levert Powersoft quatrocanali forsterkere, en kanal til hver sone. Det er levert Mipro ACT-74/ACT-70HC/ACT-70TC med dual lader + Dante. Den trådløse mottageren er utstyrt med Mipro AT-90 aktive bladantenner, for best mulig dekningsområdet. Det er lagt inn eq på mikrofonen for best mulig taletydelighet, og gjort eq tilpasninger i alle soner. Det er lagt inn forsinkelse mellom sonene, som gjør oversmitting mellom sonene ikke nevneverdig hørbar

KONTAKT OSS

Ønsker du tilbud på tilsvarende løsning, tilpasset din hall eller bane?
Ta kontakt på telefon 6490 7000 eller e-post post@norsklydteknikk.com.
Bestillinger sendes ordre@norsklydteknikk.com

Er du forhandler og ønsker å tilby vår løsninger til dine kunder?
Ta kontakt på Tel. 6490 7006 eller e-post bjorn@norsklydteknikk.com

Du finner ytterligere informasjon om våre løsninger til arena, sport, park her: https://www.norsklydteknikk.com/arena-sport-og-park/