Guider

AUDITORIUM, SAL, KULTURANLEGG

LYD TIL BILDE
AUDITORIUM, SAL, KULTURANLEGG

Høyttalere har to kabinetter, sitt eget + rommet den spiller i.  Når vi vet at begge har like stor innvirkning på lydkvaliteten i rommet/salen, er det viktig å velge riktig løsning.

Såkalte ”Line array” systemer, har vært veldig populært i mange år.  I det senere er bildet blitt mer nyansert, og de fleste har innsett at klassiske ”point source” løsninger i mange sammenhenger er det beste valget.  Vi leverer løsning optimalt tilpasset salen og definert bruk.

Kontakt oss

Ta kontakt på telefon 64 90 70 00, eller e-post post@norsklydteknikk.com for ytterligere informasjon, enten det er hjelp til løsninger eller oppgraderinger/service på eksisterende systemer.

BRUKERGRENSESNITT OG FUNKSJONALITET

Mange saler bygges i dag for flerbruk.  Enten det er auditorium/møterom med kinolyd, kunnskapstrapp på en skole, som også skal brukes som nærkultur anlegg. Eller en konsertscene som også brukes til konferanser.   Mulighetene er mange med dagens teknologi.  Vi har et stort utvalg av kontrollsystemer, hvor kun funksjonene man trenger gjøres tilgjengelig.  Ved flerbruk kan man i tillegg legge brukerne inn i nivåer, for eksempel:

  1. Daglig bruk: enkel mikrofon(er) og programlyd
  2. Kultur 1: enkel scene oppsett
  3. Kultur 2: konsertløsning

LYD OVER IP
– VIDEO FOR AUDIO PROFESSIONALS

Dante og AES76 er digitale formater for lyd over IP.  Det finnes i dag flere hundre fabrikater som tilbyr utstyr med Dante/AES67.  Symetrix implementerte Dante tidlig, og leverer alle pro DSP løsninger med Dante/AES67 integrert.  Dante betyr i dag at du har 64 inn ganger og 64 utganger, alt via nettverkskabel.

Stort sett det meste av profesjonelt lydutstyr tilbys med Dante, og vi kan derfor tilby alt fra enkle tilkoblingsløsninger via Dante, til løsninger med digitalt signal fra mikrofon til høyttalere.

Video for audio professionals
Visionary Solutions,  video ekstender/matrise løsninger for lydfolk.  4K, UHD, kino kvalitet, inkludert Dante/AES67 over nettverk!   Like godt egnet til storskjermer som digital skilting.  Visionary Solutions Duet encoder/decoder settes opp via Symetrix sin Composer programvare – en programvare for lyd, bilde og styring.

Mipro ACT-7 og ACT-8 trådløse mikrofonsystemer leveres i variant med Dante utgang.

PROFESJONELLE TRÅDLØSE MIKROFONER

Mipro designer og produserer høykvalitets trådløse mikrofonsystemer.  Mipro er med sin unike teknologi og solide produkter, i ferd med å etablere seg som en av de store leverandørene på markedet.  Alle modellene produseres på egen fabrikk, her finner du ikke OEM produkter produsert hos andre.

Mipro har tre serier for det profesjonelle markedet:

Mipro ACT-7:
UHF profesjonelt system. Velges der kunden setter høyeste krav til kvalitet og driftssikkerhet, eller når man skal ha mange samtidige kanaler. Hensiktsmessig med 100+ kanaler.

Mipro ACT-8:
Digitalt UHF profesjonelt system. Velges der kunden setter krav til kvalitet, driftssikkerhet og/eller kryptert overføring. Flat frekvensgang fra 20-20kHz (velegnet til målesystem)

Mipro MI-909 IEM:
Digitalt UHF profesjonelt ”In Ear Monitor” system.  Teknologien er tilsvarende ACT-8 systemet. Flat frekvensgang fra 20 – 20kHz og ekstremt lavt støynivå gjør MI-909 til et godt valg for kresne musikere.

Systemene kan styres/overvåkes via Mipro WEBMote (MES-100), trådløst eller via kablet nettverk.

STORT UTVALG AV TILBEHØR

Mipro har et stort utvalg av eksterne antenner og antenne tilbehør.  Optimale antenneforhold er vesentlig for et godt resultat, enten det er snakk om stort dekningsområde, flere soner eller mange kanaler.  Et stort antall antenner i et rack påvirker hverandre og gir dårligere mottaksforhold.  Skal du ha best mulig kanalseparasjon er to antenner det mest optimale.

Mipro tilbyr mottagere med 4 kanaler innebygget, som gir attraktiv pris pr. kanal i en profesjonell installasjon.  Med en Mipro AD-708 antenne distributør, får du opp til 16 kanaler på to antenner.  Mipro sine eksterne antenner, kombinert med AD-708, gir automatisk forsterkningskontroll på RF kjeden – for optimale forhold!